Újabb KAMOR F1 hódítás a görögországi paprika piacon

Kamor_Görög_tavaszi1

A tél végén már láttuk a KAMOR F1 paprika hibridünk sikeres téli, krétai termesztését, és most a tavaszi ültetésre is kíváncsiak voltunk. Főleg az érdekelt bennünket, hogy mennyire bírta a nyarat és úgy általában hogyan viselte a mediterrán klímát.
Láthattuk, hogy a nyár végéhez érve a KAMOR F1 mit sem veszített a lendületből. Folyamatosan neveli a paprikákat, ahogy az elejétől kezdve most a hajtás csúcsain is. Sőt, az oldalhajtásokon is kiváló a minőség. A növény egy percre sem áll le, tökéletesen újít. A kertész elmondása szerint ősz végéig bent tudja tartani a fóliasátorban a növényeket, mert a lomb teljesen egészséges, a termések kivétel nélkül első osztályúak. Nem is csoda, hogy a kertész mindent megtesz, hogy biztosítsa a növények igényeit, mert a fajta láthatóan meghálálja. Az idei évben az ár is kedvezően alakult, de azért megnyugtató az is, hogy a minőségi termés mindig könnyen gazdára talál.
Az előző pár évben már kipróbálta a KAMOR F1 fajtánkat, aminek hatására a szezon indulásakor úgy döntött, hogy az idei évben a teljes kápia felülete csakis KAMOR F1 lesz. Ezt a döntését a jelek szerint és a leszedett mennyiségek alapján a fajta maximálisan meghálálja, mert augusztus végével 6kg/tő termést számolt átlagosan és várhatóan meglesz a 10 kg/tő is a szezon végére.

Kamor_görög termelő

 

Vegye fel a kapcsolatot!

Megbízható zöldségvetőmagok Orosházáról, az Orosco Kft.-től.