Görögdinnye bemutató Kunágotán

Dinnye_Kunágota

Tegnap tartotta az OROSCO KFT. görögdinnye bemutatóját Kunágotán Süli Ernő területén. Az április közepén ültetett állományban a terméskötődést kicsit késleltette a május végi esős lehűlés, de a későbbiekben bőven bepótolták a növények a korán elrúgott terméseket. Mostanra tele van a dinnyeföld a szebbnél szebb termésekkel.
Az ovális, 8-10 kg-os SHERKAHAN F1 dinnyék nagyon jól mutattak a területen. Ezt a fajtát két év tesztelése után az idén kezdtük bevezetni a piacra. A mélyvörös húsú dinnye kóstolása után pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy a SHERKHAN F1 valóban a „legédesebb ragadozó”. Tökéletes választás azoknak, akik az igazi minőségi dinnyét keresik.

Sherkhan_Kunágota

Ezen kívül kiállítottuk a 3-4 kg-os terméseket adó MIRELLA F1 fajtánkat, amely egy tipikus konténeres, áruházi anyag. Három négyzetméteren 16 db termést számoltunk egy másik termelőnél. A sötétpiros hús kemény és jól bírja a túlérést és a szállítást is.
A fekete terméshéjú UG 224117 F1 magszegény újdonságunk szintén nagyon jó terméskötődéssel rendelkezik. A 4-6 kg-os termések szép egységesek és nagyon édesek. Az idei szezon alapján úgy tűnik, hogy ez a három fajta sok kertész tetszését el fogja nyerni.

 

Vegye fel a kapcsolatot!

Megbízható zöldségvetőmagok Orosházáról, az Orosco Kft.-től.